تاریخچه پایتون
زبان برنامه نویسی پایتون در سال 1991 توسط یک برنامه نویس هلندی به نام “Guido van Rossum” ساخته شد ، زبانی با قابلیت های شگفت انگیز بسیاری که باعث تحول در دنیای برنامه نویسی شده است ، از توسعه برنامه های وب تا ایجاد بازی ها.
در سالهای اخیر ، پایتون توجه بسیاری از برنامه نویسان را به خود جلب کرده است و روز به روز بر تعداد آنها افزوده می شود ، اگرچه هنوز جای خود را در ایران پیدا نکرده است ، اما آینده ای روشن را می توان برای آن تصور کرد ، زیرا برنامه های بسیاری دارد و بسیاری از برنامه نویسان . استفاده از وب سایت های معتبر.
پایتون یک زبان برنامه نویسی است که بر روی لینوکس ، ویندوز ، مکینتاش ، سیستم عامل های تلفن همراه و حتی سیستم عامل های پلی استیشن اجرا می شود. اینستاگرام ، ناسا ، یوتیوب و … از آن در سطح بالایی استفاده می کنند.
زبان برنامه نویسی پایتون ( Python ) چیست؟
پایتون یک زبان برنامه نویسی سطح بالا است که برای برنامه نویسی عمومی تفسیر شده است. این زبان دارای یک فلسفه طراحی است که مبتنی بر کد خواندن است ، به خصوص با استفاده از فضای آزاد مهم. پایتون یک سیستم نوع پویا و مدیریت خودکار حافظه دارد و از پارادایم های برنامه نویسی چندگانه پشتیبانی می کند. Python Interpreter برای بسیاری از سیستم عامل ها در دسترس است.
به بیان فنی، «پایتون» (Python) یک زبان برنامهنویسی «شیگرا» (Object-Oriented) و «سطح بالا» (High-Level) با «معناشناسی» (Semantic) پویای یکپارچه شده برای وب و ساخت و توسعه «نرمافزارهای کاربردی» (Application software) است. این زبان برنامهنویسی در زمینه «توسعه سریع نرمافزارهای کاربردی» (Rapid Application Development) دارای جذابیت بالایی محسوب میشود زیرا دارای «انواع پویا» (Dynamic Types) و «انقیاددهنده پویا» (Dynamic Binding) است.
آموزش زبان برنامه نویسی پایتون ساده است!
پایتون یک زبان برنامه نویسی نسبتاً ساده است که به دلیل “نحو” منحصر به فرد آن که تمرکز آن بر خوانایی است ، آسان است. کد نوشته شده به زبان برنامه نویسی پایتون برای “توسعه دهندگان” راحت تر از سایر زبان ها خواندن و ترجمه است. این به نوبه خود هزینه حفظ و تدوین برنامه هایی را که به این زبان نوشته شده اند کاهش می دهد زیرا به تیم ها اجازه می دهد بدون برخورد با موانع زبانی و داشتن تجربیات کاری متفاوت در بین اعضای تیم با یکدیگر همکاری کنند.
تعداد کلمات کلیدی پایتون کم، ساده و کاملا قابل درک است و این موضوع فهم و یادگیری آن را برای کاربران تازهکار بسیار ساده کرده است. در واقع این زبان پیچیدگیهای معمول سایر زبانها را ندارد و پس از برنامه نویسی، منطق آن کاملا قابل درک است. این زبان اپن سورس را میتوان در زمان کوتاهی به خوبی یاد گرفت و بواسطه کتابخانههای گستردهای که دارد از آن استفادههای فراوان کرد.
پایتون هنوز در ایران جایگاه خود را پیدا نکرده است اما آینده روشنی برای آن میتوان تصورکرد زیرا این زبان برنامه نویسی کاربردهای فراوانی دارد و در بسیاری از سایتهای بینالمللی نیز مورد استفاده قرار گرفته است.
مهم ترین کاربردهای زبان برنامه نویسی پایتون
- خودکارسازی برنامهها
- گسترش برنامههای تحت وب
- اسکریپت نویسی
- آنالیز اطلاعات
- توسعه اپلیکیشنهای تحت وب
از جمله فریم ورکهای محبوب پایتون میتوان به Django و Flask اشاره کرد.
مزایای استفاده از زبان برنامه نویسی پایتون :
حضور ماژول های شخص ثالث در پایتون
Python (PyPI) شامل چندین ماژول شخص ثالث است که پایتون را قادر می سازد با بسیاری از زبان ها و سیستم عامل ها ارتباط برقرار کند.
کتابخانه های پشتیبانی گسترده:
پایتون کتابخانه استاندارد بزرگی را ارائه می دهد که موضوعاتی مانند پروتکل اینترنت ، عملیات رشته ، ابزار و خدمات وب و رابط های سیستم عامل را در بر می گیرد. بسیاری از کارهای برنامه نویسی متداول قبلاً در کتابخانه استاندارد نوشته شده است ، که طول کد را به میزان قابل توجهی کاهش می دهد.
متن باز بودن پایتون:
پایتون یک زبان دارای مجوز OSI است که استفاده و توزیع آن از جمله برای اهداف تجاری رایگان است. علاوه بر این ، توسط جامعه ای ساخته شده است که با میزبانی کنفرانس ها به کد آن کمک می کند و ماژول های بی شماری را برای توسعه آن فراهم می کند.
یادگیری سریع و آسان زبان برنامه نویسی پایتون:
، یک بانک اطلاعاتی گسترده از کاربران فعال و توسعه دهندگان منجر به ایجاد یک بانک منابع اینترنتی غنی برای ترغیب به توسعه و ادامه پذیرش زبان شده است.
ساختار داده کاربر پسند:
پایتون یک ساختار داده داخلی و فرهنگ لغت دارد که می تواند برای ساخت سریع داده های زمان اجرا استفاده شود.
بهره وری و سرعت:
پایتون از طراحی شی گرا تمیز برخوردار است ، قابلیت کنترل پیشرفته یک فرآیند را دارد و توانایی ادغام و پردازش متن را دارد ، که همه این موارد به افزایش سرعت و کارایی آن کمک می کند. پایتون گزینه بسیار خوبی برای ساختن برنامه های پیچیده با پروتکل های چند شبکه است.
طراحی بازی با زبان برنامه نویسی پایتون :
پایتون دارای ماژول ها ، کتابخانه ها و سیستم عامل های مختلفی است که از توسعه بازی پشتیبانی می کند. به عنوان مثال ، “Pai Sui” یک موتور بازی سه بعدی است که از پایتون 3 پشتیبانی می کند و “بازی Pai” از توابع توسعه بازی و کتابخانه ها پشتیبانی می کند. بازی های زیادی مانند Civilization-IV ، Walt Disney City یا Vega Strike بازی آنلاین و. . . یکی با این زبان طراحی شده است.
طراحی اپلیکیشن های تجاری با برنامه نویسی پایتون
پایتون با استفاده از برخی ویژگی های زبانی مانند کتابخانه های ویژه ، برنامه نویسی و نحو و نحو قابل خواندن ، می تواند یک زبان برنامه نویسی خوب برای برنامه های بزرگتر باشد. ردیت در پایتون بازنویسی شده است. پایتون همچنین در بخش بزرگی از توابع و کد برنامه YouTube استفاده می شود.
نتیجه گیری
در این مقاله ، ما بررسی کردیم که پایتون چیست و چه کاری انجام می دهد. اگر به دنبال یک زبان برنامه نویسی ساده اما قدرتمند هستید ، پیشنهاد می کنیم پایتون را یاد بگیرید . شما می توانید در یک دوره کوتاه قواعد برنامه نویسی را به این زبان بیاموزید و سپس وارد یک فیلد ویژه مانند وب شوید. اگر در مورد این زبان برنامه نویسی یا نحوه کار و آموزش پایتون سؤالی دارید ، لطفاً در بخش نظرات با ما در میان بگذارید.
۲ پاسخ
با سلام
آیا شما دوره ایی برای آموزش این زیان دارید ؟
سلام بز.دی دوره آموزش پایتون با مکانیزم طبیعی ذهن آماده و عرضه مشه .