4 مشکل که در اولین شغل خود با آنها مواجه می شوید

مشکلات موجود در شغل ها
مقالات برنامه نویسی

4 مشکل که در اولین شغل خود با آنها مواجه می شوید

اشتباهات زیادی وجود دارند که افراد در اولین شغل خود دچار آن ها می شوند و به راحتی می توان از آنها اجتناب کرد.
پیدا کردن شغل کار ساده ای نیست و هیچ حسی در جهان بهتر از شنیدن جمله ی شما استخدام شدید و تبدیل شدن از یک کارآموز به یک فرد حرفه ای شاغل نیست.
شما درشغل اولتان با چالش های زیادی مواجه می شوید که برخی از آنها شخصی و بعضی دیگر شغلی هستند اما همه ی آنها به یک اندازه مهم خواهند بود.
در این مقاله بعضی از این مشکلات مهم را بررسی کرده و راه حل هایی برای آنها ارائه میکنیم تا بتوانید در صورت مواجهه با آنها از پسشان بر بیایید.

  • دستمزد کم

پیدا کردن شغل به به عنوان یک فرد بی تجربه یک دستاورد مهم است اما نباید از همان ابتدا انتظار دستمزد زیادی داشته باشید چرا که کم تجربه ها معمولا دستمزد کمتری دریافت می کنند.

استخدام یک فرد بی تجربه اگرچه ممکن است هزینه ی کمتری برای کارفرمایان داشته باشد اما در نهایت یک تصمیم ریسکی محسوب می شود چرا که سطح تجربه و حرفه گری شما هر چقدر هم که سخت کوش باشید با افراد با تجربه تر قابل مقایسه نخواهد بود.

راه حل:

در کنار کار اصلی خود به دنبال شغل های پاره وقت و فریلنسری بگردید تا هم توانایی های خود را افزایش دهید و هم درآمد بیشتری پیدا کنید.
داشتن یک شغل در واقع اجاره دادن زمان شماست و این شغل های فریلنسری علاوه بر اینکه به شما کمک میکنند درآمد داشته باشید و مهارت های فرعی بدست بیاورید به شما اجازه می دهند که زمان خود را آنگونه که می خواهید بگذرانید.
دستمزد

بیشتر فریلنسر ها دستمزد خود را بر اساس کاری که انجام می دهند تعیین می کنند نه بر اساس یک عدد توافقی ماهانه بنا بر این اگر شما سرعت بالایی در کار دارید فریلنسری می تواند گزینه ی مناسبی برای شما باشد چرا که به جای درآمد داشتن از زمانتان برای کارتان پول خواهید گرفت.

هزینه های خود را مدیریت کنید و تمام هزینه های غیر ضروری را کنار بگذارید تا بیشترین استفاده را از درآمد های خود داشته باشید.
مدیریت کردن بودجه در ابتدا ممکن است سخت به نظر برسد اما به مرور یاد خواهید گرفت پولی را که به سختی بدست آورده اید چطور خرج کنید.

اشکالی ندارد که گاهی ولخرجی کنید اما باید همیشه اهداف بلند مدت خود را مد نظر داشته باشید و بدانید که هر چه بیشتر پس انداز کنید آینده ی بهتری خواهید داشت.

  • غلبه ی سختی ها و حجم بالای کار

پذیرفتن مسئولیت هایی که میتوانند در شرکت تاثیر گذار باشند می تواند ترسناک باشد.
ممکن است در روند یادگیری ویژگی های شرکت, محصولات, نرم افزار های مورد استفاده, مسئولیت ها و وظایف محول شده و همچنین موعد های تحویل نتایج دچار خستگی شده و تحت فشار قرار بگیرید.
مشغله کاری

بخشی از این شوک ها و موانع قابل انتظار هستند.
برخی کمپانی ها آموزش ها و جلساتی را ارائه می کنند که به شما کمک میکنند با فشار های اولیه ی وارد شدن به شغل روبرو شوید اما بیشتر کارفرمایان سرمایه گذاری سنگینی روی کارورزانشان نمی کنند.

راه حل:

برای کنترل استرس کاری یک جدول برنامه ریزی شده طراحی کرده و به آن متعهد باشید.

وظایف خود را بر اساس اهمیت و اولویت آنها طبقه بندی کنید.

موعد تحویل پروژه های خود را در لیست فعالیت های خود لحاظ کنید تا از اهداف تعیین شده تان غافل نشوید و در مدیریت زمان خود موفق تر باشید.

حتما استراحت های مرتب داشته باشید و از محیط کاری خود کمی فاصله بگیرید تا ذهنتان فرصت استراحت پیدا کند.
وقتی مغزتان درگیر وظایف فشرده تان میشود آن ها را با صدای بلند با همکاران خود در میان بگذارید.
با حرف زدن با همکارانتان می توانید ایده های خود را مرتب کرده و از استرس و فشار کاری خود بکاهید علاوه بر این استفاده از تجربیات هم کاران قدیمی تر می تواند کمک بسیار زیادی در عبور از سختی ها و صرفه جویی در زمان به شما بکند.

  • تحت تاثیر قرار گرفتن زندگی شخصی

معمولا دانش آموزان و دانشجویان فکر میکنند با تمام شدن دوران تحصیل فشار های استاتید و تکالیف تمام خواهد شد و قرار است تمام زمان خود را به دوستانشان اختصاص دهند اما با ورود به بازار کار وظایف شما هم چنان نیاز به توجه ویژه ای دارند.

راه حل:

برای غلبه بر مشکلات زندگی بزرگسالان بهتر است به عنوان یک نو ورود در هر شغلی درک درستی از مفهوم توازن شغل و زندگی پیدا کنید.
سعی کنید تمام کارهایتان را در تایم کاری خود انجام داده و زمان خود را به درستی مدیریت کنید.
به خانه بردن وظایف شغلی تان فقط انرژی شما را هدر داده و خلاقیتتان را کاهش می دهد.
آخر هفته ها را به استراحت اختصاص دهید و به فعالیت هایی بپردازید که ذهن شما را به بهترین شکل از کار دور می کنند.
فریلنسر
بهترین استفاده را از تعطیلات خود ببرید تا به بهترین شکل برای شروع روزهای کاری بعد آماده شوید.

  • نیاز به مهارت های برقراری ارتباط

یکی دیگر از مشکلات رایج تازه کار ها در شغل اولشان احساس تردید و عدم اعتماد به نفس در ایجاد ارتباط با دیگران است.

از آنجایی که روابط شغلی به اندازه ی روابط شخصی صداقت ندارند طبیعی ست که اندکی پیچیدگی در آنها احساس کنید.
که با توجه به نداشتن مهارت های جانبی قابل درک است اما با این حال ایجاد ارتباط بخش مهمی از فعالیت در یک مجموعه و یک کارمند خوب بودن است.

راه حل:

در صورت نیاز از دیگران کمک بگیرید.
به عنوان یک کارمند جدید کمک گرفتن نه تنها برای شما بلا مانع است بلکه به نوعی الزامی نیز هست.
کمک گرفتن و سوال پرسیدن از همکاران یا مقامات ارشدتان نه تنها به شما کمک می کند از پس وظایف خود بربیایید بلکه کمک میکند آینده ی شغلی خود را بهتر کنید.
ارتباطات در کار

در واقع نظریه هایی وجود دارد که می گوید اگر همکار شما یک بار به شما کمک کند باز هم این کار را انجام خواهد داد که این کمک در پی یک شرایط خاص است که تاثیر بنجامین فرانکلین نامیده می شود.
شما نباید از سوال پرسیدن, کمک خواستن یا نظر دادن در یک جلسه ی تیمی بترسید.
در صورت مواجهه با انتقاد پذیرای آن باشید اما اجازه ندهید جایگاهتان بر روحیه ی رقابتی شما غلبه کند.

  • قدم اول به سمت نمونه ی بهتری از خود:

به عنوان یک تازه کار اولین شغلتان با چالش های بسیاری همراه خواهد بود.
شما باید انتظار یک مسیر ناهموار را داشته باشید اما با این وجود باید بدانید که این چالش ها میتوانند با یک رویکرد درست به خوبی مدیریت شوند.
ارتقای خود
شما باید با اعتماد به نفس بالا به شغل اولتان پا بگذارید تا بتوانید پایه های یک مسیر شغلی موفق را درست بچینید.

اولین شغل بیشتر برای کسب تجربه است تا کسب درآمد و نباید در این میان فشار زیادی برای تحت تاثیر قرار دادن کارفرماهایتان به خودتان وارد کنید.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

لوگو
شماره موبایل خود را در کادر زیر وارد نمایید