با بهترین فریمورک های توسعه وب آشنا بشید

بهترین فریمورک ها برای توسعه وب
مقالات برنامه نویسی

با بهترین فریمورک های توسعه وب آشنا بشید

امروزه فریمورک ها به بخشی ضروری از توسعه وب تبدیل شده اند، زیرا استانداردهای برنامه های کاربردی وب همیشه در حال افزایش هستند و پیچیدگی فناوری های مورد استفاده ی برنامه نویسان نیز افزایش می یابد. اختراع مجدد چرخ برای چنین تکنیک های پیچیده ای کاملاً غیر منطقی است – با فرض اینکه می توانید همه آن را دوباره اختراع کنید به همین دلیل است که استفاده از فریمورک هایی که توسط هزاران توسعه‌دهنده در سراسر جهان تأیید شده‌اند، یک رویکرد بسیار معقول برای ساخت برنامه‌های غنی و تعاملی وب است. با توجه به آنچه تا کنون گفته شد بیایید چند مورد از مهم ترین فریمورک های
مناسب توسعه ی وب را با هم بررسی کنیم.​

Express

به لطف محبوبیت گسترده Node.js، Express به سرعت در حال تبدیل شدن به یکی از پرطرفدارترین فریمورک ها برای توسعه وب است.
و در شرکتهای Accenture، IBM و Uber و بسیاری از شرکت‌های دیگر به کار می رود و همچنین با فریمورک‌های دیگر مانند Kraken، Sails و Loopback سازگار است.

فریمورک express

Express به عنوان یک فریمورک سبک و سریع معرفی کی شود که برخی از عملکردهای اصلی فریمورک ها را بدون از دست دادن ویژگی‌های Node ارائه می‌کند و از عملکرد قوی Node.js استفاده می‌کند علاوه بر این کاملاً منعطف است و از نرم افزار های کامل و همچنین REST API نیز پشتیبانی می کند.

Django

جنگو یک فریمورک Model-View-Template است که از پایتون برای توسعه وب استفاده می کند و نام های بزرگی مانند گوگل، یوتیوب و اینستاگرام از آن  استفاده می کنند.
فریمورک Django
جنگو بر ویژگی های خاصی برخوردار است که احراز هویت و پیام‌رسانی از جمله ی این ویژگی ها محسوب می شوند علاوه بر این از الگوی Convention Over Configuration و الگوی DRY نیز پیروی می کند.
جنگو تکنیک‌ها و ابزارهایی را برای توسعه‌دهندگان فراهم می‌کند تا یک وب‌سایت امن بسازند یا ویژگی‌های امنیتی مانند جلوگیری از اجرای کد در لایه قالب را در خود فریمورک پیاده‌سازی کنند.

Rails

Rails یک فریمورک Model-View-Controller است که از Ruby استفاده می کند و یکی از فریمورک های محبوب برنامه نویسان محسوب می شود. Airbnb، GitHub، Hulu، و Shopify کاربران اصلی Rails هستند.
Rails یکی از فریمورک های مناسب برای مبتدیان است که با وجود بحث های متفاوت در مورد کاربردی بودنش می تواند به مبتدیان کمک کند توسعه وب را سریعتر یاد بگیرند.
فریمورک Rails
این فریمورک ویژگی های بسیار خاصی دارد که به تسریع کار شما در برنامه نویسی وب کمک میکنند.
این فریمورک انجمن قابل اعتماد و منابع بسیار زیادی دارد که به شما کمک می کنند به سرعت در کار با این فریمورک حرفه ای شوید.

نقطه ضعف اصلی Rails این است که آنها برای استقرار و اجرا در یک محیط تولید تلاش زیادی می کنند، و یادگیری آن وقتی بخواهید از ویژگی های جزئی آن استفاده کنید طولانی تر می شود.

Laravel

لاراول یک فریمورک Model-View-Controller است که از PHP استفاده می کند که یکی از محبوب ترین زبان های وب است ودر مقایسه با سایر فریمورک های این لیست نسبتاً جوان است.

لاراول با پشتیبانی  API خارجی عرضه می شود و همچنین دارای تعداد مناسبی از پکیج ها است که می توانند دامنه دسترسی آن را افزایش دهند.
فریمورک Laravel
Laracasts یک وب‌سایت آموزش اسکرین‌کست با بیش از هزار ویدیو در زمینه PHP، Laravel، و فن‌آوری‌های frontend در اکوسیستم لاراول است که می‌توان آن را بهشت ​​افراد مبتدی در نظر گرفت.
با این حال، از نظر عملکرد، لاراول با جنگو یا اکسپرس قابل مقایسه نیست و این نکته می تواند برای پروژه های عظیم یک نقطه ضعف باشد.

Angular

Angular یک فریم ورک فرانت اند است که در ساخت نرم افزارهای تک صفحه ای جذاب کاربرد دارد. انگولار فریمورک پویایی ست که امکان ایجاد نرم افزار های مفید سمت کاربر را ایجاد می کند و چیز های زیادی برای یادگیری در آن وجود دارد.
فریمورک Angular
Angular 1.x از جاوا اسکریپت استفاده کرد، اما بعداً تایپ اسکریپت را منتشر کرد که یک سوپرست جاوا اسکریپت است.
گوگل angular را توسعه داده است و علاوه بر خودش مایکروسافت و پی پال نیز از آن استفاده می کنند.

React

React یک فریمورک نیست، یک کتابخانه فرانت اند است، اما بسیاری از توسعه دهندگان آن را یک فریمورک در نظر می گیرند و معمولاً در آن زمینه مقایسه می شود.
React اولین شرکتی بود که معماری مبتنی بر کامپوننت را که Angular و Vue و بسیاری از فریمورک‌های دیگر بعداً شروع کردند، اتخاذ کرد.
فریمورک React
dom مجازی React، دستکاری dom را بسیار سریع‌تر می‌کند و به‌خاطر سینتکس JSX اش فراگیری آن بسیار آسان است.
React می تواند در سمت سرور یا سمت کاربر استفاده شود و توسط فیس بوک توسعه و نگهداری می شود و فیس بوک و اینستاگرام از آن استفاده می کنند.

Vue

Vue.js یکی از ستارگان نو ظهور این عرصه است که به عنوان یک پروژه انفرادی شروع شد و به سرعت تبدیل به یکی از پرطرفدارترین فریمورک های JS شد.
فریمورک Vue
چیزهای جالب زیادی در مورد Vue وجود دارد اول، این یک فریمورک مترقی است، به این معنی که اگر یک پروژه موجود دارید، می‌توانید Vue را فقط برای یک بخش از پروژه استفاده کنید و همه چیز به خوبی پیش خواهد رفت.
دوم اینکه معماری کامپوننت را نیز به کار میگیرد  و اکوسیستم آن می تواند به شما در ساخت اپلیکیشن های فرانت اند کمک کند.
برخی از مردم در مورد استفاده از Vue احتیاط می کنند زیرا شرکت های بزرگی مانند فیس بوک یا گوگل از آن پشتیبانی نمی کنند، اما این رویکرد به سرعت در حال تغییر است زیرا نام های بزرگ شروع به سرمایه گذاری در Vue کرده اند.

Ember

Ember در سال 2015 به عنوان بهترین فریم ورک جاوا اسکریپت انتخاب شد.
امروزه جامعه کاربران Ember بسیار گسترده است و با ویژگی‌های جدید و نسخه‌هایی که مرتباً اضافه می‌شود، در حال گسترش است.
Ember دارای اتصال دو طرفه داده ای است که Angular به آن کمک میکند، و دارای ویژگی ها و اجزای زیادی است که می توانید از آنها استفاده کنید.
فریمورک Ember
گوگل، مایکروسافت، هروکو و نتفلیکس اغلب از این چارچوب استفاده می کنند.
Ember بر افزایش بازدهی برنامه نویس تمرکز دارد و تلاش می‌کند تا آن را با حذف نیاز به فعالیت‌های زمانبر یا اتخاذ برخی از بهترین شیوه‌های JS در طراحی اصلی خود، به حداکثر برساند.

دیدگاه خود را اینجا قرار دهید

لوگو
شماره موبایل خود را در کادر زیر وارد نمایید